UPPSALARUSET DAG

UPPSALARUSET - MINI - barn upp till 7 år - ca 1km

För alla tuffa tjejer och killar som gillar spännande terränglöpning (rek.ålder upp till 7 år, självklart får äldre barn också springa denna distans), banan är ca 1 km. Du som är förälder får gärna springa med barnen om ni vill. Alla barn får varm saft och en god överraskning vid målgång!

Uppsalaruset-MINI
UPPSALARUSET - Ungdom - 8 till 15 år - 3 & 5 km

Ett spännande löparäventyr för alla ungdomar mellan 8 – 15 år. Lagom utmanande terränglöpning upp- och nedför backar, skog, spår, kärr och stigar med naturens egna hinder som ska forceras. Banan är cirka 3 km. Krav på att vara simkunnig, det kan bli riktigt blött…

OBS! Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 eller 10 km är det krav på simkunnighet samt att springa tillsammans med vuxen om de är födda 2007 eller senare.

Uppsalaruset-ungdom-3km
UPPSALARUSET - Damer & Herrar - ca 5 Km

Lerigt och blött – höstens smutsigaste terränglopp. Upplev vackra Sunnerstaåsen genom skog och terräng, backar, vatten, lera, träsk, stigar och spår. Testa din styrka på en riktigt krävande men rolig terrängbana med naturens egna hinder.

Obs. Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 km det krav på simkunnighet samt att springa tillsammans med vuxen om de är födda 2007 eller senare. Obs. Krav på simkunnighet – det kan bli riktigt blött…

Uppsalaruset-5km
UPPSALARUSET - Damer & Herrar - ca 10 Km

Höstens smutsigaste och roligaste lopp. Upp-och ner för backar, lera, träsk, skog och stigar. Testa din styrka på en krävande men rolig terrängbana med naturens egna hinder.

Obs. Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 10 km är det krav på simkunnighet samt att springa tillsammans med vuxen om de är födda 2007 eller senare. Obs. Krav på simkunnighet

UPPSALARUSET - Hund - ca 5 km

Här springer du tillsammans med din hund genom träsk, backar, skog och stigar i obanad terräng med naturliga hinder. Hunden ska vara kopplad i en sele i hundförarens midjebälte, hundföraren ska ha fyllt 15 år. Detta är sista heatet för dagen och ekipagen släpps ett och ett med gott mellanrum efter varandra. Övrig praktisk information ges på plats i startfållan innan start. Läs mer vad som gäller för tävling med hund under Regler & Villkor.

Obs. Krav på att ha fyllt 15 år, dvs född 2004 el tidigare. Obs. Krav på simkunnighet

UPPSALARUSET - Hund - ca 10 km

Här springer du tillsammans med din hund genom träsk, backar, skog och stigar i obanad terräng med naturliga hinder. Hunden ska vara kopplad i en sele i hundförarens midjebälte, hundföraren ska ha fyllt 15 år. Detta är sista heatet för dagen och ekipagen släpps ett och ett med gott mellanrum efter varandra. Övrig praktisk information ges på plats i startfållan innan start. Läs mer vad som gäller för tävling med hund under Regler & Villkor.

OBS! Krav på att ha fyllt 15 år, dvs född 2004 el tidigare.

OBS! Krav på simkunnighet

NATTRUSET

NATTRUSET - Ungdom - 8 till 15 år - ca 5 km

När mörkret har fallit på öppnar vi upp för Nattruset – Uppsalas mörkaste terränglopp. Utmana dig själv i oktobermörkret och upplev en rolig och annorlunda mörkerlöpning tillsammans med alla andra. Det kommer vara becksvart i skogen. Glöm inte pannlampan eller ficklampan.

Obs. Krav på att springa med vuxen om du är född 2007 eller senare. Obs. Krav på simkunnighet – det kan bli riktigt blött…

Uppsalaruset-ungdom-3km
NATTRUSET - Damer & Herrar - ca 5 Km

När mörkret har fallit på öppnar vi upp för Nattruset – Uppsalas mörkaste terränglopp. Utmana dig själv i oktobermörkret och upplev en rolig och annorlunda mörkerlöpning tillsammans med alla andra. Det kommer vara becksvart i skogen. Glöm inte pannlampan eller ficklampan.

Obs. Krav på att springa med vuxen om du är född 2007 eller senare. Obs. Krav på simkunnighet – det kan bli riktigt blött…

Uppsalaruset-5km
NATTRUSET - Damer & Herrar - 10 Km

När mörkret har fallit på öppnar vi upp för Nattruset – Uppsalas mörkaste terränglopp. Utmana dig själv i höstmörkret och upplev en spännande och annorlunda löpning tillsammans med andra. Det kommer att vara becksvart i skogen. Glöm inte pannlampan eller ficklampan!

Obs. Krav på att springa med vuxen om du är född 2007 eller senare. Obs. Krav på simkunnighet

Efteranmälan

Efteranmälan kan göras online via anmälningslänk eller på plats i Gropen på tävlingsdagen vid nummerlappsutdelningen, se skyltning. Inga rabattkoder gäller vid efteranmälan. Efteranmälningsavgift: 100 kr/person (OBS! Ingen avgift tillkommer på barn-och ungdomsklasserna!). Betalning kan göras med kontanter eller Swish.