UPPSALARUSET 21 OKT

Läs mer om klasserna

UPPSALARUSET - Mini - ca 1 km

Uppsalaruset Mini 1 km (rek. fr. 3 år och uppåt): Spännande terränglöpning för alla tuffa tjejer och killar. Banan går genom naturlig terräng och är ca 1 km lång. Räkna med att ni blir lite blöta och smutsiga, det är ett riktigt terränglopp! Självklart får du som förälder springa med om du vill, det kostar inget extra.

Anmälningsavgift:
Uppsalaruset Mini, 200 kr

Uppsalaruset Ungdom 3 km, 300 kr
Medföljande vuxen till ungdom 3 km, 300 kr

Uppsalaruset Ungdom 5 km, 400 kr
Uppsalaruset Ungdom 10 km, 400 kr

Uppsalaruset Ungdom 3 km (rek. fr 8 år och uppåt): vår ungdomsklass som är lite längre och lite tuffare! Vill du som förälder/ledare springa tillsammans med ungdomarna kan ni anmäla er som ”medföljande till ungdom”. Här springer ni i naturens terräng och naturliga hinder genom tät skog, gyttja, kärr, spår och stigar. Räkna med att bli lerig och blöt, så ta med ett ombyte med torra och extra varma kläder. Vi har ingen strikt åldersgräns till barn-och ungdomsklassen, det är du som vårdnadshavare som avgör vad ditt barn vill och klarar av.

OBS! Krav på simkunnighet. Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 km el.10 km eller Nattruset 5 km el.10 km, är det även krav på att springa tillsammans med en vuxen om de är under 13 år.

Ungdomsklass gäller för alla ungdomar upp till 18 år.

UPPSALARUSET - Ungdom upp till 18 år - 3 km, 5 km och 10 km
UPPSALARUSET - Dam & Herr - 5 km och 10 km

Utmana dig själv i Uppsalas blötaste och lerigaste terränglopp! Här sätts både kondition och uthållighet på prov genom skogsterräng, vatten, kärr, lera, över stigar och spår. Riktigt krävande men rolig traillöpning där naturens egna hinder utmanas.

OBS! Krav krav på simkunnighet. Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 eller 10 km är det krav på att springa tillsammans med en vuxen om de är födda 2010 eller senare. 

Anmälningsavgifter:
Uppsalaruset (dam/herr) 5 km, 500 kr

Uppsalaruset (dam/herr) 10 km, 600 kr

NATTRUSET 21 OKT

Läs mer om klasserna

NATTRUSET - Ungdom upp till 18 år - 5 km

Gör löpningen till något annorlunda och spännande – upplev mörkerlöpning genom en becksvart skog. Det här är ett minne för livet och en perfekt aktivitet att göra själv eller tillsammans med kompisgänget eller hela familjen. Alla startar samtidigt.

OBS! Krav på pannlampa och simkunnighet. För ungdomar födda 2010 eller senare gäller att en vuxen springer tillsammans med barnet genom hela banan.

Anmälningsavgift:

Nattruset Ungdom (född 2008 eller senare), 400 kr

5 Km

NATTRUSET - Dam & Herr - 5 km

Tänk dig terränglöpning genom en becksvart skog där enbart reflexsnitslar och din egna pannlampa lyser upp vägen framåt. Mörkt. Lerigt. Blött. Jobbigt. Roligt. Upplev känslan i att övervinna din utmaning och gör det till ett oförglömligt löparminne, ta med kompisarna och utmana naturen i oktobermörkret.

OBS! Krav på pannlampa och simkunnighet. För ungdomar födda 2010 eller senare gäller att en vuxen springer tillsammans med barnet genom hela banan.

Anmälningsavgift:

Nattruset (dam/herr) 5 km, 500 kr

Gruppanmälan
Kontakta info@uppsalaruset.se för anmälan av större grupper, gruppanmälan ger rabatt!