UPPSALARUSET 23 OKT

Läs mer om klasserna

UPPSALARUSET - MINI - från 3 år och uppåt - ca 1 km

Spännande terränglöpning för alla tuffa tjejer och killar (rek.ålder från 3 år och uppåt). Banan går genom naturlig terräng och är ca 1 km lång. Räkna med att ni blir lite blöta och smutsiga, det är ett riktigt terränglopp! Du som förälder får givetvis springa med barnen om ni vill. Alla barn får varm saft och en god överraskning vid målgång.

UPPSALARUSET - Ungdom - upp till 15 år - 3 km, 5 km och 10 km

Ett roligt och lagom utmanande terränglopp för alla ungdomar upp till 15 år. Här springer man upp- och nedför backar, skog, spår, kärr och stigar. Banan är cirka 5 km (vill du som förälder/ledare springa tillsammans går det bra att anmäla sig via anmälningssidan, ni startar samtidigt). Räkna med att bli smutsig och blöt, så ta gärna med ett ombyte med extra och varma kläder.

OBS! Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 km är det krav på simkunnighet samt att springa tillsammans med vuxen om de är födda 2007 eller senare.

3 Km

5 Km

10 Km

Vuxen 3 km (Medföljande till ungdom)

UPPSALARUSET - Damer & Herrar - 5 Km och 10 Km

Utmana dig själv i Uppsalas blötaste och smutsigaste terränglopp. Här sätts din kondition och styrka på prov genom skog och terräng, backar, vatten, lera, träsk, stigar och spår. En  riktigt krävande men rolig terrängbana där naturens hinder utmanas.

OBS! Krav krav på simkunnighet. Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 km är det krav på att springa tillsammans med vuxen om de är födda 2007 eller senare. 

5 Km

10 Km

NATTRUSET 23 OKT

Läs mer om klasserna

NATTRUSET - Ungdom - upp till 15 år - ca 5 km

Gör löpningen till något annorlunda och spännande – upplev mörkerlöpning genom en becksvart skog. Det här är ett minne för livet och en perfekt aktivitet att göra tillsammans hela familjen, alla startar samtidigt.

OBS! Krav på pannlampa och att vara simkunnig. För ungdomar födda 2007 eller senare gäller att en vuxen springer tillsammans med barnet genom hela banan.

NATTRUSET - Damer & Herrar - 5 Km och 10 Km

Tänk dig terränglöpning genom en becksvart skog där enbart reflexsnitslar och din egna pannlampa lyser upp vägen framåt. Mörkt. Lerigt. Blött. Jobbigt. Roligt. Upplev känslan i att övervinna din utmaning och gör det till ett oförglömligt löparminne, ta med kompisarna och utmana naturen i oktobermörkret.

OBS! Krav på pannlampa samt att vara simkunnig.

5 Km

Gruppanmälan och efteranmälan

Kontakta info@uppsalaruset.se för att anmäla större grupper eller företag. Maila kontaktpersonens adressuppgifter, lagets/föreningens/företagets namn, för-och efternamn på deltagarna, födelseår samt vilken klass/distans ni vill springa. Gruppanmälan faktureras.

Efteranmälan
Ordinarie anmälan till årets lopp stänger den 10 okt kl.23.59. Från den 10 oktober gäller efteranmälan online via samma anmälningslänk här på hemsidan. Notera att en efteranmälningsavgift på 100 kr per klass tillkommer (50 kr för barn/ungdom). Efteranmälan under tävlingsdagen. I mån av plats kan du efteranmäla dig till ett lopp under tävlingsdagen. Mer info om plats och tid kommer. Var ute i god tid för att säkra din plats till årets lopp, biljetterna till efteranmälan är begränsande.