UPPSALARUSET

UPPSALARUSET - MINI - från 3 år och uppåt - ca 1 km

Spännande terränglöpning för alla tuffa tjejer och killar (rek.ålder från 3 år och uppåt). Banan går genom naturlig terräng och är ca 1 km lång. Räkna med att ni blir lite blöta och smutsiga, det är ett riktigt terränglopp! Du som förälder får givetvis springa med barnen om ni vill. Alla barn får varm saft och en god överraskning vid målgång.

UPPSALARUSET - Ungdom - upp till 15 år - 3 km och 5 km

Ett roligt och lagom utmanande terränglopp för alla ungdomar upp till 15 år. Här springer man upp- och nedför backar, skog, spår, kärr och stigar. Banan är cirka 5 km (vill du som förälder eller ledare springa tillsammans med barnen här går det bra att anmäla sig via anmälningssidan). Räkna med att bli smutsig och blöt, så ta gärna med ett ombyte med extra och varma kläder.

OBS! Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 km är det krav på simkunnighet samt att springa tillsammans med vuxen om de är födda 2007 eller senare.

3 Km

5 Km

Vuxen 3 km (Medföljande till ungdom)

UPPSALARUSET - Damer & Herrar - 5 Km och 10 Km

Utmana dig själv i Uppsalas blötaste och smutsigaste terränglopp. Här sätts din kondition och styrka på prov genom skog och terräng, backar, vatten, lera, träsk, stigar och spår. En  riktigt krävande men rolig terrängbana där naturens hinder utmanas.

OBS! Krav krav på simkunnighet. Om ungdomar ska springa Uppsalaruset 5 km är det krav på att springa tillsammans med vuxen om de är födda 2007 eller senare. 

5 Km

10 Km

MULTIRUSET - Damer & Herrar - 5 Km och 10 Km

Multiruset är årets nyhet och är för dig som vill ha en extra utmaning och som gillar att göra det där lilla extra. Spring först Uppsalarusets 5 km eller 10 km och senare på kvällen en valfri distans av Nattruset. Biljetten är rabatterad, vad väntar du på!

5 Km

10 Km

NATTRUSET

NATTRUSET - Ungdom - upp till 15 år - ca 5 km

Gör löpningen till något annorlunda och spännande – upplev mörkerlöpning genom en becksvart skog. Det här är ett minne för livet och en perfekt aktivitet att göra tillsammans hela familjen, alla startar samtidigt.

OBS! Krav på pannlampa och att vara simkunnig. För ungdomar födda 2007 eller senare gäller att en vuxen springer tillsammans med barnet genom hela banan.

NATTRUSET - Damer & Herrar - 5 Km och 10 Km

Tänk dig terränglöpning genom en becksvart skog där enbart reflexsnitslar och din egna pannlampa lyser upp vägen framåt. Mörkt. Lerigt. Blött. Jobbigt. Roligt. Upplev känslan i att övervinna din utmaning och gör det till ett oförglömligt löparminne, ta med kompisarna och utmana naturen i oktobermörkret.

OBS! Krav på pannlampa samt att vara simkunnig.

5 Km

10 Km

Efteranmälan

Från den 1 oktober gäller efteranmälan online via samma anmälningslänk här på hemsidan. Notera efteranmälningstillägg på 50 kr/klass tillkommer. Onlineanmälan till årets lopp stänger den 4 okt kl.23.59. OBS! Efteranmälan under lopphelgen. I mån av plats kan du efteranmäla dig till ett lopp under tävlingsdagen vid nummerlappsutdelningen vid Sunnerstastugan, begränsat antal platser. Öppettider lördag 10 okt, 09.00-12.00. Var ute i god tid för att göra din efteranmälan.